Filmovi i serije

Početkom meseca u bioskope stigla nam je drama engelskog režisera Ridlija Skota "Cena života". Ovo je istinita priča o  naftnom tajkunu Džon Pol Getiju koji je pregovarao za život svog unuka, škrto se držeći za svaki cent.

Verujemo da ne postoji osoba koja nije odgledala makar jedan film iz ovog čuvenog serijala, ili pročitala makar jednu knjigu. Svi smo uživali u pustolovinama Harija Potera, smejali se zajedno uz odnos Rona i Hermione ( svi znamo kako su na kraju završili ). Danas ćemo Vas upoznati sa nekim zanimljivostima koji prate kako filmski tako i serijal knjiga čuvene autorke DŽ.K.Rouling.

Popularna besplatna predstava “Mr BIG u Beogradu” biće izvedena poslednji put u subotu, 10. februara, u 18 sati, u atrijumu BIG FASHION centra. Poslednje izvođenje će biti organizovano u susret obeležavanju nedelje ljubavi.

Početkom meseca u naše bioskope stigla je napeta filmska priča o biznismenu koji je uhvaćen u kriminalnim radnjama, jednog naizgled običnog dana, kada se vraćao kući sa posla. Ovaj intenzivni, inteligentni akcioni triler na velike ekrane donosi pravu filmsku poslasticu za sve ljubitelje kvalitetne kombinacije misterije, napetosti i akcije.