Modni kreator Alexander Wang poznat je neobičnim i zanimljivim idejama. Ovog puta on prolećnu kolekciju predstavlja slikama odevnih predmeta bez lica dama koje su inače nosile njegove komade u kampanji.

 

Ovaj inovativni način predstavljanja kolekcije zamišljen je tako da zvezde koje su učestvovale u kampanji za Wanga, a tu su se našle Kaia Gerber, Taraji P.Henson i Behati Prinsloo, uz fotografiju modela koje su nosile napišu propratni tekst i gde bi nosile te komade. Tako je uz pamučni rebrasti top ovog kreatora manekenka Behati napisala: Drinking a fatburger chocolate shake!

 

 

Te inovacije nisu ništa specijalno, već vrlo jednostavno osmišljene i plasirane ideje koje spadaju u politiku poslovanja Wanga zahvaljujući kojoj se i uzdigao u modnom svetu.

 

 

U vezi sa ovom prolećnom kolekcijom Wang je izjavio da se okrenuo kreativnim i zanimljivim damama koje su njegova 24h inspiracija, pruživši im priliku da iz prolećne kolekcije izaberu omiljene modele uz kratak komentar gde bi nosile taj isti.

 

Izvor: elle.rs

Foto: harpersbazaar.com , en.vogue.fr

 

Author: Milka HobetkoEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.