Vrelo filmsko leto je već uveliko počelo u najmodernijem bioskopu u gradu! Za sve ljubitelje sedme umetnosti i najnovijih tehnologija, nedavno je otvoren Cineplexx BIG Beograd u okviru BIG FASHION šoping centra na Karaburmi, koji već nepuna tri meseca maksimalno upotpunjuje doživljaj filmofilima i sa najistančanijim ukusom.

 

Cineplexx BIG Beograd je ujedno prvi i jedini bioskop u gradu sa mogućnošću prikazivanja filmova uz pomoć laserskih projektora. Tehnologija plavog lasera na platnu pruža pun spektar boja i visok kvalitet slike, tako da gledaoci mogu u potpunosti da urone u radnju filma.

 

Trenutno na repertoaru se mogu naći filmovi za svačiji ukus – najnoviji nastavak popularne franšize „Pirati sa Kariba“ već nedeljama oduševljava publiku sa svojim specifičnim humorom uz pustolovine Džeka Speroa, dok nam se sa velikog platna ponovo smeši Tom Kruz u spektakularnoj, novoj filmskoj verziji legende koja je fascinirala kulture širom sveta „Mumija“. Svi ljubitelji američke strip junakinje, mogu pogledati „Čudesnu ženu“ i na filmskom platnu, dok ljubiteljima kultne franšize o postojanju Transformersa, toplo preporučujemo gledanje „Transformersi: Poslednji vitez“. Sve obožavaoce čuvene serije devedesetih, obradovaće osvežena i podmlađena dugometražna verzija „Čuvara plaže“, dok sve dame i njihove pratioce očekuje puno smeha uz urnebesnu komediju „Ludilo devojačke večeri“, Za najmlađe posetioce na repertoaru se nalaze sinhronizovane animacije „Automobili 3“ „Mali šef“ i „Štrumpfovi: skriveno selo“.

 

 

Cineplexx Kragujevac 09

 

 

Od premijernog programa u julu, sve ljubitelje malaca očekuje nastavak najvećeg animiranog  hita „Grozan ja 3“, dok se superheroj Spajdermen vraća na bioskopske ekrane u filmu „Spajdermen: povratak kući“. U trećem delu popularne blokbaster franšize „Planeta majmuna: rat“ gledaćemo krvav obračun koji će odrediti sudbinu ljudi, majmuna i čitave planete, dok će se na platnu bioskopa Cineplexx naći i drama „Dunkirk“ iz Drugog svetskog rata,  koja prati povlačenje britanske vojske iz grada Dunkirk 1940. godine. Od vizionarskog reditelja filma Peti element, Luka Besona, dolazi nam novi blokbaster „Valerijan i carstvo hiljadu planeta“ u kojem će glumiti i planetarno popularna pevačica Rihanna.

Karte za premijere i redovni program su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx BIG Beograd.  Za više informacija o aktuelnom repertoaru, online rezervaciju i kupovinu ulaznica, možete posetiti www.cineplexx.rs.

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.