Režiser Jon Watts i Con Film ovog leta nam donose novi akcioni film sa čuvenim superherojem Spajedermenom. Nakon dobro poznatih Tobey Maguire i Andrew Garfield, uloga ” čoveka – pauka ” poverena je mladom Tomu Hollandu.

 

Mladi Piter Parker/Spider-Man, koji je svoj senzacionalni debi ostvario u hitu “Kapetan Amerika: Građanski rat” započinje samostalno delovati pod svojim novopronađenim identitetom u filmu Spajdermen: Povratak kući. Uzbuđen zbog iskustva koje je doživeo sa Osvetnicima, Peter se vraća kući u kojoj živi s tetkom Mej, gde ga pod budnim okom čuva njegov novi mentor, čuveni Toni Stark. Piter se pokušava vratiti svojoj normalnoj svakodnevnoj rutini, iako ga u tome sprečavaju misli kako se još uvek mora dokazati kao pravi superheroj. A pravi trenutak za to možda će doći i mnogo ranije nego što se Piter nadao, kada se u gradu pojavi novi zlikovac – Lešinar.

 

Pored mladog Toma Hollanda, u ostalim ulogama pojavljuju se Marisa Tomei (tetka Mej) , Michael Keaton ( Lešinar)Robert Downey Jr (Toni Stark).

 

Početak prikazivanja ovog filma zakazan je za 05.07.2017 u Cineplexx bisokopima. Vidimo se!

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.