Ovog Avgusta Blitz Film & Video Distribucija d.o.o uz saradnju sa poznatim i neverovatnm režiserom Davidom Leitichom donosi nam spektakularnu akciju pod nazivom Atomska plavuša. Čuvena Charlize Theron je nemilosrdna atomska plavuša koja će vas ostaviti bez daha!

 

Reditelj David Leitch koji je u svetu poznat po svom hitu “John Wick”, ovog puta ratobornu glavnu ulogu u svom novom filmu je prepustio ženi, i to oskarovki Charlize Theron. Radi se o špijunskom trileru u kojem Theron igra ulogu Lorraine Broughton, špijunke MI6-a koja je poslata u Berlin kako bi razotkrila špijunski lanac odgovoran za smrt jednog tajnog agenta, koji joj čini se i nije tako nepoznat. Scenario filma potpisuje Kurt Johnstad i to kao adaptaciju romana “The Coldest City” Antonyja Johnstona. Uz Charlize Theron, u filmu se pojavljuju: John Goodman, James McAvoy, Sofia Boutella i Toby Jones.

 

Početak prikazivanja zakazan je za 17.8.2017 u Cineplexx bioskopima.

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.