Postoji hiljadu i jedan razlog zbog kojeg gledanje filma u bioskopu poseduje veći doživljaj. Ovaj doživljaj možemo uporediti sa čarolijom onog posebnog momenta, kada se u nama probudi neizmerna radost zbog nečega doživljenog, viđenog, jednostavno rečeno, zbog prijatne situacije koja nam se desila u životu.

 

Da li ste znali? Svaki odlazak u bioskop stvara magiju, kreira iščekivanje onoga što ćemo videti i utisak koji će film na nas ostaviti.

 

Za mnoge je izbor ušuškanost u toplini doma i naravno da to ima svoju draž.
Ipak, kad kažem bioskop iz drugog ugla, mislim na činjenicu njegovog trajanja i dobrodošlice koju neguje godinama, a raduje me saznanje i primećivanje da će tako i ostati. Imaju ljudi tu naviku odlaska u bioskop, očigledno je i generacijski prenose.
 
 
Odlazak u bioskop bih definisala kao i mogućnost da čovek priušti sebi određeni odmor, da se prepusti uživanju i da u šarenolikoj ponudi izabere nešto što ga interesuje. Minimum nekoliko puta godišnje trebalo bi da se opredelimo za ovu mogućnost, uzimajući u obzir i prisutnost čestih popusta.
 
Author: Maja BaićEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Studentkinja sam žurnalistike. Ambiciozna sam, kreativna, uporna i nikada ne odustajem od onoga što želim. Inspiriše me činjenica pisanja u sferi interesovanja, istražujem sva polja u kojima vidim svoj doprinos.