Još jedan film uveliko najavljivan za ovu godinu jeste i “Gun Shy”. Antonio Banderas igra propalog rokera u akcionoj komediji Simona Westa. Nijedan glumac u 2017. godini ne želi da čuje da njegova gluma podseća gledaoce na Džonija Depa. Mnogo je gore saznanje da bi se Džoni Dep mnogo bolje snašao u ulozi koju je Banderas dobio u filmu “Mir brate” Sajmona Vesta.

 

Banderas glumi bivšu rok zvezdu koji sa svojom ženom odlazi na odmor u Čile. Kada njegovu ženu otme grupa kriminalaca, Banderas se baca u potragu da svoju ženu spasi od čilijskih kindapera.

 

banderas 

 

Banderas glumi Turk Henrija, koji pati zbog razdvajanja sa svojim bivšim bendom “Metal Assassin”. Njegova supruga, supermodel Šejla, koju igra Ilga Kurilenko, ubeđuje ga da pođu na odmor u njegov rodni Čile. Dok Henri uživa u luksuznom hotelu, družeći se sa momkom koji prodaje pivo kraj bazena, Šejla je u potrazi za lamama. Za vreme ture obilaska prirode nju otima grupa nespretnih kidnapera. Kada shvate da imaju ženu rok zbezde, misle da su uboli dobitak, i traže otkup od million dolara. Iako taj zahtev za Henrija ne predstavlja problem, situacija se dodatno komplikuje.

 

banderas12 

Ostatak pogledajte na velikom platnu..

Produkcija: Salti films

Distributer: Saban films

Uloge: Antonio Banderas, Olga Kurilenko, Ben Cura, Mark Valley, Aisling Loftus, Jesse Johnson

Režiser: Simon Vest

 

 

Author: Danica ŽunjaninWebsite: http://goo.gl/bajPBvEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Kažu da sam tvrdoglava i uporna, što je za Škorpije donekle normalno. Mislim da mi je upravo ta upornost pomogla da i preko 20 godina ostanem verna svojoj ljubavi prema pisanju.