Godina koja nam se polako bliži donosi nam veliki broj novih filmova, a mi smo za Vas pripremili listu od 5 naučno-fantastičnih filmova koje bi trebalo da pogledate.

 

Maze Runner: The Death Cure

 

Početkom 2018. godine očekuje nas treći i poslednji deo ekranizovane verzije distopijske naučno-fantastične priče bazirane na knjizi Džejmsa Dašera. U nameri da spase svoje prijatelje, Tomas predvodi grupu Gladersa koji, da bi ispunili svoju misiju, moraju ući u Last City, lavirint koji kontroliše WCKD. Izlazak iz ovog, možda najopasnijeg lavirinta do sada, daće odgovor na pitanja koja su postavljana na početku čitavog serijala.

 

Režiser: Ves Bal

Glumci: DilanO'Brajen, Roza Salazar, Tomas Brodi-Sangster

Izlazi: 26. januar (SAD)

 

mazeruner

 

Avengers: Infinity War

 

Tokom 2018. dolazi nam još jedan nastavak­­­''Osvetnika'', filma o superherojima, zasnovanog na Marvelovim stripovima.U njemu će se pojaviti mnogi glumci iz prethodnih Marvelovih filmova. U ovom delu Osvetnici se udružuju sa Čuvarima galaksije, da bi se suočili saTanosom i sprečili ga da uništi univerzum.

 

Režiser: Endoni Ruso, Džo Ruso

Glumci: Karen Gilan, Robert Dauni Junior, Kris Pret, Bredli Kuper

Izlazi: 4. maj (SAD)

 

Untitled Deadpool Sequal

 

Posle ''Osvetnika'' sledi još jedan film urađen prema Marvelovim stripovima. U pitanju je nastavak Dedpula. Vejd Vilson pokušava da povrati strast prema životu i u tom pokušaju upada u borbe i otkriva značaj porodice i prijateljstva.

 

Režiser: Dejvid Lič

Glumci: Rajan Rejnolds, Morena Bakarin, Džoš Brolin

Izlazi: 1. jun (USA)

 

Jurassic World: Fallen Kingdom

 

Tokom leta čeka nas drugi deo već poznatog filma ''Svet iz doba jure''. Kada se skriveni vulkan na ostrvu aktivira, Oven i Klara organizuju spasavanje preostalih dinosaurusa, pokušavajući da spreče njihovo izumiranje. U istovreme, Oven pokušava da pronađe dinosaurusa pod imenom Blu koji je nestao u divljini.

 

Režiser:  J. A. Bajona

Glumci: Kris Pret, Brajs Dalas Hauard, Džef Goldblum

Izlazi: 22. jun (SAD)

 

dobajureeee

 

X-men: Dark Phoenix

 

Sredinom jeseni u bioskope dolazi još jedan film naučne-fantastike o superherojima. U pitanju je početak nove X-men trilogije. Radnja filma dešava se 10 godina posle događaja u X-men: The Apocalypse. Džin Grej razvija moći koje je pretvaraju u Tamnog feniksa, zbog čega X-men moraju da se bore sa njom, dok carica Lilanda pokušava da je uhvati i uništi.

 

Režiser: SimonKinberg

Glumci: DženiferLorens, Olivija Man, Džesika Častejn

Izlazi: 2. novembar (SAD)

 

Author: Jovana ErdeiWebsite: http://goo.gl/MBSuzCEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Želja mi je da putujem, fotografišem i pišem o tome. Najvažniji segment mog života su ljudi koje imam oko sebe, jer ga oni čine boljim.