Spiritualizam, istočnjačke veštine, obmane i iluzije izleči Grk na Atonskoj Gori. Bio sam na promociji knjige ,,Od Tibeta do Svete Gore'' . Događaji na Atonskoj Gori vezani su za kraj 60-ih godina prošlog veka. Knjiga je nastala kao direktna ispovest glavnog junaka autoru u manastiru Simona Petra na Atosu

 

Negde 50-ih godina deda Grk koji je bio kapetan na trgovačkom brodu, po kazivanju autora, uzeo je bez odobrenja svog unuka koji je tada imao dve godine od njegovih roditelja i odveo ga na Tibet u budistički manastir.

 

Prema rečima autora tibetanski monasi žive po ustrojstvu pravoslavnih manastira, odnosno po rasporedu dnevnog vremena i obaveza. Na taj način stiču prividno smirinje. U takvom okruženju mali Grk je odrastao i oladao raznim borilačkim veštinama, mnogim jezicima sveta i drugim sposobnostima. Na Tibetu je živeo do svoje šesnaeste godine. Od mnogih veština imao je sposobnost fizičkog prelaska velikih rastojanja.

 

 

22046065 1612225525508215 3824511787824550912 nFOTO: Privatna Arhiva

 

Posle ovladavanja i tom veštinom sa Tibeta, teleportovao se u jedan disko klub u Njujorku kako bi video kako se zabavljaju njegovi vršnjaci. Drugi put je ,,odleteo'' u posetu njegovim roditeljima koji su tada živeli u Skandinaviji. Tamo je upoznao pravoslavnog sveštenika koji je sa malim krstom na dlanu onmogućio Jorgosu da prizove demone i zapoveda im. Pod tim uticajem Jorgos je koristeći moći kojima je ovladao, obišao Jerusalim i Atos.

 

Više o tome možete pronaći u knjizi Od Tibeta do Svete Gore . O Jorgosu jedan doživljaj možete pročitati->klik

 

 

 

 

 

 
Author: Predrag ZlikovacWebsite: http://goo.gl/zyrDrjEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Oženjen roditelj akademca i tinejdzerke koji ga uče da shvati njihov svijet. Najbolje se osijeća u šorcu, majici i papučama. Piše o onome što lično vidi, ili sazna iz njemu pouzdanih izvora uz dozu svoje subjektivnosti.