Ukoliko ste ljubitej psiho-trilera uživaćete u ovom romanu. Napet do kraja, ostaviće vas bez daha. A natereća vas da svet gledate drugim očima!

 

Ona je njegova žrtva. Postala je to nesvesno i ne sluteći njegove namere dok je ljubio, grlio i voleo. Ali je nakon tog saznanja ipak svesno ostala uz njega. Volela je njegove mane, veličala njegove vrline a u isto vreme postajala nedovoljno dobra za njegove zahteve. Nedovoljno verna, nedovoljno iskrena, nedovoljno pravedna. Uvek je nalazio neku zamerku, kritikovao njeno ponašanje, izgled... Dobijala je batine, bivala je mučena psihički a ipak ostala je uz njega tešeći njegove hirove i slušajući njegova izvinjenja.

 

Zašto se žrtve vezuju za svoje nasilnike? Koja to neraskidiva veza postoji između njih i tako ih drži zajedno? Kako pokidati te lance?

 

Žene su često žrtve nasilja. I nemojte ovo shvatiti kao suvi feminizam. Ali, realno muškarci titulu jačeg pola često koriste protiv nas. Svesno, nesvesno, sa razlogom ili bez...to ne opravdava modrice na našim licima i ožiljke na našim srcima. U ovoj knjizi je jedna od nas, zarobljena u kandžama nekoga ko je ucenio ljubavlju, a onda pokazao svoje pravo lice i uništio njen život. On je piroman, ludak, bolesnik...nazovite ga kako hoćete!

 

A ona ? Žena ko žena, trudi se da ispravi stvari i tamo gde su već zapečaćene, utemeljene, napisane, uvezene, učvršćene...Kako menjati nekog ko misli da ne treba da se menja? Teško.Nikako. Uz mnogo izgubljenih živaca. Uz plakanje. Uz histeriju. Uz bol. I na kraju svega, čemu to?

 

Pokupi svoje snove i nadanja i beži!

 

Author: Nevena MiloševićWebsite: http://goo.gl/c3NCVvEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Klasična i romantična. Farmaceut, ljubitelj dobre pisane reči, bloger i devojčica u telu žene.