Ah, šta smo sve spremni da uradimo zbog ljubavi! Ratovi su vođeni u njeno ime, a vladari se odricali prestola da bi bili sa izabranicama svoga srca, i nema sumnje da su žudnja i strast menjali tok istorije. Treba li da se udam za njega? Da li je ona prava za mene? Da li mi je verna? Da li me želi? Ljubav nas opseda, i svako od nas je bar jednom postavio sebi neko od ovih pitanja.

 

Od pamtiveka ljubav pokreće svet. Svako od nas je u nekom periodu života tražio odgovore na pitanja srca. To nije nesigurnost, već radoznalost. Još naši preci su nam davali savete i načine da nadjemo odgovore. Ova knjiga je skup znanja za odgovore na pitanja. Dato je uputstvo kako postaviti pitanje i kako shvatiti odgovore koristeći knjigu Proročanstvo ljubavi.

 

Koristi se tarot, numerologija, proročice, slova sudbine, astrologija i čarobno kamenje. Moja radoznalost je bila velika, te sam iskoristila da potražim odgovor na pitanje koje je dugo prisutno u mom srcu. Iznenadila sam se odgovorom koji mi je dat, bio je precizan. Nisam želela da tragam dalje, ostavljam za neki drugi put. Ipak, volim neizvesnost. Odgovore tražite dalje u knjizi, sve dok Vam ne bude potpuno jasno. Preporuka za neki pidžama parti ili žensko okupljanje jer ćete se jako zabaviti koristeći se ovom knjigom. 

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
U balskoj haljini hodam današnjicom. Neprilagodjena, gradim svoj svet.