Banjalučki muzičari Nebojša Kuruzović i Saša Berendika, koji su svoj talenat i kreativnost udružili sa džezbendom ,,Kombajn kvartet” u jedinstven ,,Džez poezi kabare” , okviru manifestacije ,,Dani Srpske u Srbiji”, 19.septembra u Nišu održali su koncert.

 
Niška publika u sali Simfonijskog orkestra bila je oduševljena nastupom Kuruzovića i Berendike, te školovanih muzičara ,,Kombajn kvarteta” Milana Savića, Stefana Tešanovića, Dejana Trkulje, Dejana Đorđevića i Nevena Marinkovića.  Njihov nastup bio je svojevrsna uvertita pred nastupajući Festival klasične muzike.
 
U izjavi za agenciju, Srna Kuruzović je naglasio da su u Nišu nastupali sa svojim autorskim pesmama i muzikom.
Oni nastupaju na svim festivalima koji u sebi imaju prefiks džez, a ove godine je to i Festival Konstantinus, gde će biti više obrada džeza i filmske muzike, kako su najavili organizatori.
 
Banjalučki muzičari nastupali su prethodno veče u Vranju.
FOTO: SRNA
 
Author: Predrag ZlikovacWebsite: http://goo.gl/zyrDrjEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Oženjen roditelj akademca i tinejdzerke koji ga uče da shvati njihov svijet. Najbolje se osijeća u šorcu, majici i papučama. Piše o onome što lično vidi, ili sazna iz njemu pouzdanih izvora uz dozu svoje subjektivnosti.