Evo me ponovo tu, nigde nisam pobegao, a nisam ni zaboravio na ovaj sajt. Imao sam i neka druga posla od kojih nisam mogao da živim, ali koja su mi pričinjavala zadovoljstvo. Toliko posla koliko ja imam ne bi imao ni predsednik države, pa se samim tim mogu tretirati kao mladi nepolitičar.

 

Iščekujem knjigu. Knjigu koju sam poručio i koja mi je potrebna za polaganje završnog ispita na Višoj školi u koju sam išao. Ja čekam, čekam... Nikad da dođe. Došao sam do takvog zaključka da je Pošta trenutno u velikom haosu koji nije postojao ni za vreme pokojnog Slobe, ili možda grešim, pa sve to govori o tome da postoji jedan neodgovorni poštar koji nema jake mišiće da ponese knjižicu u A5 formatu od 500 strana.
 
Ali, nigde ne žurim. Ima vremena, diplomiraću kad god budem želeo. Nisam taj cilj postavio kao prioritet iznad svih. Ja svaki svoj volonterski rad tretiram pod pojmom prioriteta, kod mene se sve očas posla reši.
 

Bavim se i uploadingom sadržaja za brojne forume na koje sam registrovan. I to sve u kući u kojoj živim sa zaostalim roditeljima, toliko zaostalim da uporno forsiraju posedovanje brzine interneta još iz dial-up vremena. Stoga ne mogu sve u brzom roku da obavim. Ne mogu da obavim uploading i ne mogu da obavim slanje mejla u isto vreme.

 

A na forumu se nagomilalo toliko puno zahteva da može u budućnosti da se dogodi i da se forum ugasi onda kada se sve ideje potroše.
 
Zbog svega ovoga nemam vremena za pisanje onog što želim. Ali, ne očajavam. Ne valja sve ideje potrošiti za godinu dana, treba nešto sačuvati i za naredni period. Kao što i sam naziv teksta kaže - ovaj put nisam imao vremena za detaljnu pripremu, a nisam imao vremena ni za neki složen enciklopedijski tekst. Ma, i ovaj fazon nije loš. Toliko nije loš da mogu u njemu da uživam sa osmehom.
 
Ovaj put bez ideje i vremena, a sledeći put? Nikad se ne zna gde ćemo biti sutra. A isto tako se kod mene nikad ne zna ni šta ću sledeće da napišem.
 

Do sledećeg susreta... vaš večito inspirativan Đorđe

 

Author: Đorđe VeskovićWebsite: http://goo.gl/PS54XsEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Najviše volim muziku, sport, televiziju i pomalo filmove i knjige. Željan sam slave, ljubavi i češćeg susreta sa prijateljima.