Pozorišna sala i skup ljudi inspirisanih u želji da zakorače u svet nestvarnog, a ilustrovanog na tako poseban način. Odlazak u pozorište znači veliku svečanost za tebe lično, onako bez nekog značajnog razloga. Odlazak u pozorište predstavlja novo saznanje o nečemu što ti je bilo strano.

 
Izaberi pozorište kad god ti se pruži prilika da to uradiš. Zašto?
 
Odlazak u pozorište znači veliku svečanost za tebe lično, onako bez nekog značajnog razloga. Odlazak u pozorište predstavlja novo saznanje o nečemu što ti je bilo strano. Odlazak u pozorište te upoznaje sa likovima iz omiljene knjige. Odlazak u pozorište sa sobom nosi i činjenicu tvog doprinosa, jer bez publike nema ni predstave.
 
Izaberi pozorište kad u prolazu slučajno naletiš na repertoar i osmehneš se simpatičnom nazivu predstave, izaberi zbog već pomenute knjige da bi video kako će se radnja odvijati na sceni, izaberi zbog pogledanog filma, da bi osetio i uživo doživljaj onoga što je na tebe ostavilo određeni utisak. Nije bitno zbog čega od navedenog ali izaberi i počasti sebe sa novim iskustvom.
 
Upravo tako, svaka pogledana predstava je novo iskustvo. Zahvaljujući repertoaru možeš da izabereš apsolutno bilo šta, što te na bilo koji način zaintrigira. Kad uložiš novac u pozorišnu kartu, znaj da to nije trošak već investicija.
 
 
Author: Maja BaićEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Studentkinja sam žurnalistike. Ambiciozna sam, kreativna, uporna i nikada ne odustajem od onoga što želim. Inspiriše me činjenica pisanja u sferi interesovanja, istražujem sva polja u kojima vidim svoj doprinos.