Irski muzičar i producent J Colleran, ranije poznat kao Mmoths, predstavlja svoju ambijentalnu kompoziciju i spot pod nazivom “O+SOH”!


Irski muzičar Jack Colleran se prvi put predstavio pod pseudonimom “Mmoths”, kada je 2011. godine, još kao tinejdžer, počeo da pravi sopstvenu muziku na svom laptopu. Proslavio se svojim debitantskim EP izdanjem “MMOTHS” iz 2012. godine, da bi samo godinu dana predstavio drugi EP “Diaries”. Svojim debitantskim ambijentalnim albumom “Luneworks” završava karijeru kao Mmoths, nakon čega se prezentuje svetu kao J Colleran.

 

Preuzmi, slušaj i dodaj “O+SOH” na svoje playliste: klik

 

Mladi J Colleran je svojim trudom i talentom postao deo kompozitorskog i ambijentalnog sveta, u kojem vladaju već popularni izvođači kao što su Huerco SPeder Mannerfelt i Nilsh Frahm.

 

O+SOH” prati i neverovatni video spot koji je premijerno predstavio Crack Magazine:

 

 

Pročitaj više na MjuzNews sajtu!

 

Kompozicija “O+SOH” srpskoj publici je dostupna u digitalnom obliku putem Deezer i Google Play digitalnih servisa: klik.

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.