Od 15. do 22. jula u Vrnjačkoj Banji održaće se 14. Međunarodni Vrnjački karneval i očekuje se oko 350.000 domaćih i stranih posetilaca koji će 8 dana uživati u bogatom zabavnom programu. Vrnjački karneval sada zauzima značajno mesto u kalendaru svetskih karnevalskih dešavanja i uz Guču i Egzit, najveća je turistička manifestacija u Srbiji.

 

Na karnevalu će biti više od 70 različitih dešavanja, a predviđeni su koncerti grupe Bijelo dugme, Dženana Lončarevića, Ane Bekute, Ace Lukasa, grupe Plavi orkestar, Vasila Hadžimanova, grupe Nervozni poštar, i mnogih drugih. Očekuje se i dolazak vatrenih Brazilki iz Rio de Žaneira koje svake godine svojim nastupom naprave pravu karnevalsku atmosferu.

 

 

 

 

Karneval otvaramo muzičkom manifestacijom "Jedna pesma, jedna želja", a već u utorak 17. jula na programu je i festival "Vrnjačko leto 2018" čiji su učesnici Rada Manojlović, Katarina Grujić, Boban Rajović, Ljuba Aličić, Amadeus bend... Dečija povorka je na programu 18. jula, dok će Velika međunarodna povorka biti u subotu, 21. jula Ove godine očekuje se preko 2000 učesnika povorke koji dolaze sa Kube, iz Malezije, sa Arube, iz Italije, Slovenije, Makedonije, Rumunije, Bugarske... Kompletan program karnevla je objavljen i možete ga naći na sledećem linku : program 

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
U balskoj haljini hodam današnjicom. Neprilagodjena, gradim svoj svet.