Offset, jedan od momaka iz rep senzacije Migos, pamtiće ovogodišnji nastup na Exitu ne samo po sjajnoj atmosferi već i po tome što će upravo na najvećoj bini zvanično najboljeg festivala Evrope proslaviti rođenje ćerke! Naime, on i njegova supruga, koja je i sama rep superzvezda, Cardi B, juče su objavili da su dobili prvo dete!

 

Offset: instagram

Srećnu vest par je najpre objavio na Instagramu kada su  otkrili koje su neobično ime izabrali za ćerkicu – Kulture Kiari Cephus. Kažu da su ovo ime izabrali jer bi sve ostalo bilo „basic“ a moguće je da su inspiraciju dobili i na osnovu višetrukonagrađivanih albuma Migosa pod imenom „Culture“ i „Culture II“.

Cardi B: instagram

Inače, njih dvoje su se venčali tajno u septembru, a vezu su započeli januara prošle godine kada su zajedno radili na njenoj pesmi „Lick“. Kada su se pojavili zajedno na manifestaciji Super Bowl mesec dana kasnije, paparaci su bili oduševljeni  i tako je počela klasična reperska veza, ispunjena brojnim skupocenim poklonima poput onog koji je reper  kupio za svoju izabranicu – zlatni lanac sa priveskom u obliku ruke napravljene od dijamanata. Usledila je javna prosidba na jednom zajedničkom nastupu uz prsten vredan pola miliona dolara.

 

 

 

Zanimljivo je da su posle toga na kratko prekinuli jer je Offset prevario Cardi B ali mu je oprostila kada je i potvrdila da je trudna i da su se već ranije venčali.

 

Na repertoaru Migosa će se večeras možda naći i numera „Motorsport“ koju su snimili upravo sa Cardi B, ali i Nicki Minaj, a koji prati spot pun skupocenih automobila, zlatnog i dijamanstkog nakita.

 

Migos, Nicki Minaj, Cardi B - MotorSport: 

 

 

 

Migos će nastupiti večeras na glavnoj bini festivala u 00:55.

 

 

 

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
U balskoj haljini hodam današnjicom. Neprilagodjena, gradim svoj svet.