U prethodnom intervjuu, pre nekoliko meseci otkrila nam je svoj san, a već ovih dana dokazala je da se snovi ostvaruju. Kada to neko uradi na ovaj način, jasno je da se radi o osobi koja je to postigla bisernim talentom i vrednim radom.

 

Danica Krstić kao baštinik najlepšeg, izvornog dela ovog naroda koja nam u ovakvom vremenu primerom pokazuje kakve vrednosti treba slediti pobednik je Beovizije, održane prvi put nakon devet godina, zajedno sa etno-muzičkom grupom "Sanja Ilić i Balkanika", kultnim umetnicima koji su već godinama na istom zadatkom. Sve ovo dovoljno je za iskrene čestitke na ovom uspehu i punu podršku na Evroviziji. Ovoga puta tamo ćemo istinski videti Srbiju, u najboljem smislu te reči!

 

Author: Miloš JovićWebsite: http://goo.gl/NQm1CPEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Od najradnijeg doba posedujem ljubav prema lepoj reči, pisanju i pripovedanju. Veliki sam istraživač istorije, a s druge strane, konstantno radim na sebi i poznajem teme iz umetnosti, društva i sporta. Osnivač sam i urednik jednog od najčitanijih sportskih portala u zemlji već nekoliko godina, kao i autor bloga posvećenog mladima.