Omladinska liga Srbije i Otvoreno prvenstvo Subotice u veslanju će se održati na jezeru Palić u subotu, 2. septembra 2017. godine. Ovo takmičenje namenjeno je mlađim uzrasnim kategorijama (pionirima i kadetima), a po prvi put se na jezeru Palić organizuje i Otvoreno prvenstvo Subotice u veslanju.
 
Program (2.9.2017) takmičenja je sledeći:
  • od 9:00 do 9:30 časova Regatni odbor na 1. spratu Velike terase na Paliću;
  • od 10:30 do 12:00 časova Kvalifikacije (eliminacione trke) na zapadnoj obali jezera;
  • od 13:00 do 15:30 časova Finalne trke na zapadnoj obali jezera;
  • po završetku poslednje finalne trke uslediće i svečana ceremonija dodela medalja najuspešnijim takmičarima i veslačkim posadama koja će se obaviti na obnovljenom drvenom platou (molu) kod veslačkog sudijskog tornja.

Nadamo se da ćete u moru svakodnevnih obaveza pronaći malo slobodnog vremena i uživati zajedno sa nama u još jednom sportskom dešavanju na severu Bačke.

Više informacija o aktuelnostima -> www.veslanje-palic.org.rs
 
Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.