Jahorina kao olimpijska lepotica uvek je privlačila mnoge poznate ličnosti, koje su uživale i odmarale se u njenim čarima. Uveče 10. marta skijanje će za sve posetioce biti besplatno.
 
 
Cilj organizovanja „Trke poznatih ljubitelja Jahorine“, koja će biti održana 10. marta, je maksimalna promocija ove planine, a glavni gost će biti čuveni italijanski skijaš Alberto Tomba, najavio je direktor Olimpijskog centra „Jahorina“ - Dejan Ljevnaić.
 
Učešće u „Trci poznatih ljubitelja Jahorine“ već su potvrdili Bojan Križaj, Siniša Mihajlović, Goran Đoković, Marko Kusmuk, Frano Lasić, Ana Stanić, Miroslav Tanjga, Veseli Jevrosimović, Mihajlo Pjanović, Ognjen Koroman, Lajla Torlak, Neven Bošković i mnogi drugi.Jahorina se ove sezone istakla kao hit ski-destinacija koja je ugostila više od 150.000 skijaša.
 
„ Trka poznatih ljubitelja Jahorine je veliki događaj i veoma je važna za Jahorinu i grad Istočno Sarajevo. To je sjajna prilika za promociju naše olimpijske planine, a Turistička organizacija, sa uvaženim partnerima, sigurno će to znati da iskoristi“, istakao je Tošić.
 
Jahorina će 10. marta ugostiti mnoge poznate ličnosti iz oblasti sporta, muzike, kulture, biznisa i druge javne ličnosti, a za posjetioce, osim druženja sa poznatima, biće obezbeđeni besplatno noćno skijanje, kuvano vino i čaj u vreme trajanja Trke.
 
Program će voditi poznati stendap komičar Peđa Bajović i televizijski voditelj Dejan Pantelić, dok će zvijezda trke - Alberto Tomba, biti domaćin celovečernje VIP zabave u restoranu „Koliba“ hotela „Termag“, uz besplatan ulaz.
 
Organizatori Trke su Olimpijski centar „Jahorina“, Udruženje hotelijera Jahorine i Turistička organizacija Istočno Sarajevo, uz podršku predsednika Republike Srpske Milorada Dodika i Vlade Republike Srpske.
 
Prijatelji „Trke poznatih ljubitelja Jahorine“ su kompanije „M:tel“, „GoPro“, „ApTrend Marketing Solušns“, „Prointer“, „Plantaže“, „Jelen pivo“, medijske kuće RTRS, „Radio Antena“ Sarajevo, Radio „Miks“, kompanije „Majkrosoft“, „Soni“ i mnogi drugi.
 
Foto: FENA
 
Author: Ivan NastićEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Apsolvnet sam Ekonomskog fakulteta u Beogradu. Obožavam fotografiju, tako da se želja za putovanjem sama nameće.