U Vrnjačkoj Banji je sve spremno za predstojeće praznike. Popularna Promenada ukrašena je i ove godine, a tu su i velika novogodišnja jelka i vrabac Gočko sa kapom Deda Mraza. Hiljade svetlećih lampiona i ukrasa znak su da počinje praznično raspoloženje. Hotelijeri očekuju veliki broj kako domaćih tako i stranih gostiju za praznike ( Bugari, Makedonci, Crnogorci…).

 

Ukoliko bude snega, gostima će u ponudi biti dnevno i noćno skijanje na planini Goč koja se nalazi na samo 12km od Vrnjačke Banje. Dve staze od po pet stotina metara su dobro utabane i uveče osvetljene, dok je cena ski passa pristupačna i iznosi 600 dinara.

 

Posle skijanja na Goču najbolje je opustiti se u nekom od mnogih Wellness centara koje Vrnjačka Banja nudi. Tu su i zatvoreni bazeni sa mineralnom vodom. Ova kombinacija dnevne i noćne aktivnosti mnogima je privlačna i dobrodošla.

 

goc novagodina

 

Vrnjačka Banja nudi i bogat noćni program zabave u brojnim kafićima, restoranima i hotelima. U hotelu Solaris Resort za novogodišnje praznike nastupa Goca Tržan i trodnevni aranžman za ovaj hotel je oko 90.000 dinara za celu porodicu. U ovu ponudu je uključeno i korišćenje renoviranog Wellness centra na 1000 m2 čija je ponuda jedinstvena u regionu. Biće zadovoljni i oni koji tokom novogodišnjih praznika budu želeli da provere i svoje zdravstveno stanje jer to mogu učiniti u Specijalnoj bolnici "Merkur", gde trodnevni aranžman sa dočekom, reprizom, medicinskim uslugama i korišćenjem Wellness centra košta 24.560 dinara. U hotelu "Zepter" cena je 28.800 dinara. Veliki broj restorana i kafića spremilo je svoje ponude za novogodišnju noć sa bogatim muzičkim programom a cene se kreću od 500 dinara u kafićima pa do 5000 dinara u restoranima.

 

Prodaja novogodišnjih aranžmana je iznad svih očekivanja i hotelijeri zadovoljno trljaju ruke.

 

Turistička organizacija u Vrnjačkoj Banji je za one najmlađe goste pripremila i druženje sa Deda Mrazom, Snežnom kraljicom i ostalim drugarima na Platou kod vrapca, a one starije očekuje grejana rakija i gulaš od divljači.

 

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.