Bliži vam se venčanje? Onda sigurno znate da je koncept slatkih stolova (sweet table) na slavljima sve popularniji. Taj medeni trend se proširuje brzinom svetlosti jer ko zaista može da ostane ravnodušan na slatkiše koji su perfektno postavljeni i aranžirani?

 

Inspirisani raznim motivima i bojama ovi stolovi se sve češće nalaze u centru pažnje na raznim vrstama proslava od venčanja do proslava rođendana naše dece, kao i godišnjica i na raznim druženjima. Ovaj koncept ne zaobilazi ni poslovna okupljanja. Praktično svaka proslava koju možete da zamislite može da ima slatki sto. Dobro stilizovani slatki stolovi imaju fokus na izabranoj temi i prate je do najsitnijih detalja. Tako postaju centar vaše proslave koja ostaje upamćena po originalnom konceptu i kreativnom načinu na koji razmišljate.

 

Bez obzira da li ćete za stilizovanje najslađeg mesta angažovati tim koji se bavi dekoracijom ili ćete poželeti da se sami pozabavite uređenjem imamo par saveta koji će vam sigurno biti od koristi.                                                                   

 

Koje su to boje koje prate temu? Ne morate da se ograničavate na jednoj boji, osećajte se slobodno da izaberete ceo spektar boja, ali obratite pažnju da se nijanse kod različitih detalja poklapaju.                                                                               

 

Sledeća stvar za koju treba da se odlučite su dimenzije stola i količina slatkiša koju želite da imate, u odnosu na broj ljudi koji imate na proslavi. Izbor slatkiša i dezerta-cake popsa, mafina, medenjaka se čini kao lak posao, a naš savet je da to bude miks različitih ukusa i vrsta. Da budu laki za pojesti, ne preveliki i naravno što ukusniji i kvalitetnijji. 

 

Detalji koji nisu jestivi su takođe bitni sastavni deo ove bajkovite maštovite priče. Lepa pozadina,velika ogledala, ramovi za slike i sveće postižu efekte za pamćenje. Baloni čine čuda, birajte velike i neutralnih boja, a sa cvećem postižete završan efekat koji daje živost i energiju vašem stolu. Kreirajte salvete koje prate temu i unesite poneki detalj i u prostor van stola u ostatak prostora.                                                                                                                      

 

Kapriciozan, glamurozan, zabavan ili jednostavne forme - sweet table će biti pobednik događaja koji organizujete. Pustite vašu maštu na sekund da se poigra sa idejama i budite kreativni čarobnjak koji će predstaviti sebe svojim gostima na najslađi mogući način.    

 

Author: Milica ŠaponjaEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Pisanje sa naglaskom na “biti mama”. Volim Beograd, ljude koji misle da me je lako voleti i da šetam bosa. Analitična i često dramatična. Nova životna uloga majke mi daje krila da sve što ne znam moram da saznam. Hitno.