Zar nije to sve što nam ostaje? Praznici nas okreću onome što je na kraju dana jedino važno - našim najbližima. I tom divnom trenu. Svaki proveden s njima, svaki se broji i svaki pamti, urezan u dubine našeg bića, poimanje naše stvarnosti i sreće onakve kakva zaista jeste. Ne kakvu nam je žele predstaviti.

 

Ono što osećamo, ono što dajemo i dobijamo u ovim danima, to nije osećaj materijalne, opipljive vrednosti, ne može se izračunati niti zaraditi, može se samo zaslužiti, onim što zaista jesmo. Taj svaki tren, to jeste naša sreća i ne postoji ništa lepše što možemo imati i za šta se vredi boriti.

 

Na kraju dana... Šta očekujemo od života, šta nam još treba? Pogled voljene, osmeh čeda, najbliži tu, pored nas. Tren...

 

Zato pazite, pazite da ne proleti pored Vas, da ga ne osetite. Radite, sanjajte, budite se, lezite uz taj čarobni tren. Jer sve ono što većina ne primeti, ne ceni... čini život. Prihvatite ga s radošću. Srećni praznici! 

 

Author: Miloš JovićWebsite: http://goo.gl/NQm1CPEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Od najradnijeg doba posedujem ljubav prema lepoj reči, pisanju i pripovedanju. Veliki sam istraživač istorije, a s druge strane, konstantno radim na sebi i poznajem teme iz umetnosti, društva i sporta. Osnivač sam i urednik jednog od najčitanijih sportskih portala u zemlji već nekoliko godina, kao i autor bloga posvećenog mladima.