Nova godina je pred vratima, a praznična euforija je već u vazduhu. Ono što Vrnjačka Banja nudi svim gostima koji posete ovaj centar turizma za novogodišnje praznike je Novogodišnji grad u kom će nesumnjivo uživati sve generacije. Novogodišnji grad će biti postavljen ispred hotela "Zepter".

 

Za one najmlađe Turistička organizacija Vrnjačka Banja pripremila je druženje sa Deda mrazom i drugarima. U subotu, nedelju i ponedeljak od 12 do 14 časova, Deda mraz će se družiti sa decom, podeliti poklončiće, a njegovi drugari Maša, Elza, Snežna kraljica, Stara i Nova godina zabavljaće mališane. Oni malo stariji moći će od 14 časova da uživaju u dobroj muzici lokalnih bendova koji će definitivno napraviti dobru atmosferu. Ono što će svakako obradovati i goste i meštane je i klizalište, a cena za sat vremena klizanja je 200 dinara. Na sam dan dočeka Nove godine, u nedelju, lovačko udruženje "Vojvoda Lune" obradovaće sve prolaznike njihovim specijalitetom, gulašom od divljači. U ponedeljak nas očekuje nastup folklorne grupe "Vrnjački vez" od 13h, dok će se u utorak održati tradicionalni novogodišnji nastup hora Abrašević. Pozivamo vas da posetite Novogodišnji grad, dovedete vaše mališane i uživate u programu koji je Turistička organizacija pripremila za vas.

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.