U organizaciji Color Media Communications i Centra za edukaciju “Pro Educa” 14. marta u hotelu “Holiday Inn” u Beogradu, održaće se treći Poslovni forum “Porodične firme - Stub razvoja ekonomije“.

 

Poslovni forum će okupiti privrednike i stručnjake iz ove oblasti u Srbiji i regionu. Kroz panel diskusije i studije slučaja prisutni će imati priliku da čuju na kakve sve izazove nailaze porodične firme u Srbiji, kako se snalazi druga generacija porodičnih firmi, govoriće se i o odnosu porodice i porodične firme, kao i o ženama u porodičnom biznisu.

 

U panelu “Značaj porodičnih firmi i MSP za privredu Srbije” učestvovaće i Stanko Krstin, predsednik Unije poslodavaca Vojvodine.

 

U panelu “Žene u porodičnom biznisu” učestvovaće i Kosara Dangić Melentijević, KabinetU panelu “Žene u porodičnom biznisu” učestvovaće i Kosara Dangić Melentijević, Kabinet Brewery, bavi se zajedno sa svojim suprugom proizvodnjom piva.

 

Prezentaciju istraživanja „Porodične firme u Srbiji 2018“ održaće Dragan Močević, Centar za edukaciju “Pro Educa”. Prema najavama paneli ce biti vrlo zanimljivi iz razloga proverenih privrednika iz sfere porodicnog biznisa koji ce ih voditi. Organizatori ocekuju da ce posetioci moci mnogo toga da saznaju.

 

Program konferencije http://www.color.rs/porodicnefirme2018/

 

Author: Predrag ZlikovacWebsite: http://goo.gl/zyrDrjEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Oženjen roditelj akademca i tinejdzerke koji ga uče da shvati njihov svijet. Najbolje se osijeća u šorcu, majici i papučama. Piše o onome što lično vidi, ili sazna iz njemu pouzdanih izvora uz dozu svoje subjektivnosti.