Intervju

Mladoj pevačici Saški Janković nije strano učešće na festivalima. Pevala je himnu Srbije na otvaranju i zatvaranju Evropske olimpijade mladih (2007) i na Univerzijadi  (2009) . Na Beoviziji nastupa sa numerom ,,Pesma za tebe'' koju potpisuje i kao autor. Za naš portal otkriva kako se priprema za učešće, odakle joj inspiracija i ko joj je favorit. 

Muzika i sport čine sastvani deo života Ivana Milutinovića. U aikidou je 19 godina i mnoge tajne ove veštine sada u svom klubu „Taido” u Beogradu prenosi najmlađima, ali i onim starijima koji žele da upoznaju ovu „džentlmensku veštinu” kako je Ivan opisuje. Pevaonica je njegov način da se druži sa decom učeći ih čarima pevanja i kvalitetne muzike.

Drugi gost našeg portala, a prvi u izvođenju svoje pesme na festivalu ,,Beovizija 2018'' o kom se priča ovih dana je Milan Stanković, poznatiji kao Sevdah Baby. Za naš portal otkriva kakva su mu očekivanja i kako se priprema za ovu fantastičnu manifestaciju koju sa nestrpljenjem očekujemo. Iako su se dogodile neke promene, SevdahBABY ne gubi na kvalitetu, što dokazuje i anketa na portalima gde je favorit. 

Sedamnaest izvanrednih kompozicija predstaviće se na festivalu ,,Beovizija 2018'' , 20. februara u Sava Centru. Jedan od talentovanih izvođača biće i Danijel Pavlović koji za naš portal otkriva nešto više o učešću, kao i o njegovoj ulozi profesora u školi pevanja VIVO