Intervju

Ogrlice Ive Novičić pričaju neverovatno kreativne priče bojama i šarenolikošću materijala od kojih nastaju. U okviru brenda Iva did it. koji traje već desetak godina nastalo je mnogo unikatnih i jedinstvenih ogrlica. Iva iako po struci master inženjer organizacionih nauka otisnuvši se u svet ručnih radova, savladavši neke tehnike rada sa određenim materijalima ubrzo je shvatila da su ogrlice njen izbor i velika ljubav, koji su postali njen posao i opredeljenje.

Jedna od najlepših srpskih glumica Marina Ćosić ozbiljnu karijeru, koja podrazumeva uloge sa profesionalcima ostvaruje veoma rano, pre završetka fakulteta. Prvu ulogu ostvarila je u hit kriminalističkoj televizijskoj seriji Ubice mog oca, gde je tumačila ubijenu Milicu Despotović, a trenutno tumači lik Sofije u sapunici Istine i laži. U kojoj se ulozi pronašla i koje su prednosti i mane postignutog uspeha u njenim godinama, otkriva za portal Lips&Heels.

Iza brenda twisted. nalazi se Ana Ristić, zaljubljenik u metal i sve ono što od njega može da se stvori. Od bakra i mesinga, uz igranje sa pamukom, poludragim kamenjem, staklenim perlama Ana kreira pomalo neobičan nakit. Ovo je nakit namenjen onima koji vole nešto drugačije i ne plaše se da svuda „odskaču” i budu totalno svoji.

 

Veštim rukama Janja Pađen, tiffany tehnikom u stanju je da stvori neverovatne stvari od kalaja i stakla u kombinaciji sa posrebrenom, mesinganom i bakarnom žicom. Nakit u obliku insekata kao što su leptiri, vilin konjici, pauci su ono po čemu je brend Staklene iskre prepoznatljiv.