Make up

Profesionalni šminker portala Lips&Heels Vam otkriva kako da dođete do ovog look-a , kao i koje proizvode koristi u te svrhe. 

 

 

Znate onaj osećaj kada je nešto na sniženju, a pritom izgleda preslatko? Nije vam neophodno jer ne znate više gde ćete silnu šminku da smestite, ali je neodoljivo jer je tako slatko? Proizvod koji je namenjen i za lice i za oči, odličan kada putujete, kako ne bi vukle i hajlajter i senke. Dodajmo na to cenu od 120, 130 RSD. Kakva bi vam bila očekivanja gledajući samo cenu? Skoro i da ne pomišljate da ćete ostati bez daha kada nanesete, ali varate se :) . Paletica me je u potpunosti osvojila.

 

Nećemo danas učiti za ispit, već se upoznajemo sa savršenim proizvodom za senčenje obrva. Sigurna sam da vas hvata jeza od ove stvarčice, asocira na učenje, a sama pomisao da se njome služimo kako bi pojačale ono važno ne deluje baš kao sjajna stvar kada su obrve u pitanju. Zašto? Moja prva pomisao bila je da ću šetati one veštačke obrve, potpuno neprirodne. Prevarila sam se. U nastavku više o ovom proizvodu i zašto vam je baš on neophodan.

Ukoliko niste ljubitelj veštačkih trepavica, kao što nisam ni ja, sigurno ste u potrazi za ovakvim maskarama. Maskara koja će omogućiti maksimalan volumen, intenzivnu crnu boju i zavodljiv pogled. Da li je ova maskara baš za vas, čitate u nastavku.