Kada je šminkanje u pitanju, najviše vremena provedem u naglašavanju očiju. Iako imam krupne oči i nema potrebe da u tome preterujem da bih stavila akcenat na njih, dosta im vremena posvećujem. Kako zbog maskare, tako i zbog ajlajnera, krejona.

 

U ovom postu pisaću o jako kvalitetnom krejonu za oči iz Avon kozmetike, koji sam relativno skoro otkrila. Cena je zaista za svačiji džep, do 400 din ja mislim da se kreće, a dosta dugo traje. Isplati se.

 

Kremaste je formule što olakšava povlačenje preciznih linija. Ja uzimam Blackest Black nijansu, imam braon oči, tamne. Uvek idem na sigurno, nikad nisam pokušavala sa nekim drugim nijansama. Ne znam koliko bi mi stajalo to. Bar kada su oči u pitanju, ovo mi je nezamenljiva boja. Što ne znači da neću nekad da probam. Ko zna :) .

 

max11

 

Pored ove, dostupan je i u drugim nijansama kao što je siva, plava i braon. Inače, kao što možete videti na slici, mehanizam je na povlačenje, rotira se gornji deo olovke. Meni je ovo sigurniji način od četkice, pogtovo ujutru kada sam pospana a idem na fakultet, pa nemam puno vremena za "piši-briši" sistem :D.

 

max12

 

Jako dugo ostaje na kapku, ne razmazuje se. Dok ne skinem šminku pred spavanje, sve je u najboljem redu. Smatram da je jako kvalitetan i da nema potrebe da trošite novac na neke skuplje brendove. Avonov krejon je meni nezamenljiv. Ne znam po koji put kupujem više i ne planiram da prestajem :).

 

Da li vi koristite njihove krejone? Kakvi su vam utisci? :)

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.