Smatram da je kompaktna paleta senki neozaobilazna stavka u neseseru svake devojke koja voli da se šminka i igra bojama. Ako je ta paleta još i vrhunski pigmentovana, poseduje lepe boje različitih formulacija i završnica, onda je to pun pogodak! Ja sam neko ko svoju šminku kreira u zavisnosti od raspoloženja, pa čak i godišnjeg doba, tako da vam je jasno zašto je Aura Romantic Sunset paleta moj izbor ovog leta, što verujem shvatate još na prvi pogled.    

     

U pitanju je paleta puna veselih i toplih letnjih boja koje se odlično slažu sa mojim tenom, mada postoji  i nekoliko nijansi sa hladnim podtonom, koje mi se takođe dopadaju i rado ih sve koristim. Paleta sadrži dvanaest boja koje svojim koloritom podsećaju na zalazak sunca, pa otuda i naziv Romantic Sunset. Ima 12 grama, a samo pakovanje je crno, od čvrste plastike. Duž cele palete se nalazi praktično ogledalo, kao i dvostrana četkica koja je za razliku od četkica u nekim drugim paletama koje posedujem, zaista upotrebljiva. Takođe uz paletu dobijate i nalepnicu sa ispisanim nazivom svake boje.          

 

ideale2

 

Pigmentacija svih nijansi je odlična, lepo se boje stapaju jedna u drugu, lako se nanose, ne prave fleke na kapku koje ne možete kasnije ublažiti, i sve senke su nadogradive, tako da vrlo brzo i lako možete stići do željenog intenziteta boje. Uz pomoć ove palete se može kreirati dnevna, kao i noćna šminka, u zavisnosti šta volite i na šta ste navikle.   Mom tenu i mojoj boji očiju najviše odgovaraju nijanse koje su toplog podtona, i uz pomoć takvih nijansi vrlo lako istaknem svoje oči, bez mnogo truda. To je jedan od razloga zašto volim ovu paletu i zašto je za relativno kratko vreme postala moja omiljena. Izbor je zaista veliki, u paleti ima senki mat, sedefaste kao i metalik završnice.             

 

Prva nijansa ( Forever ) je mat,puder roze boje. Savršena mi je za pregib oka kada radim neki roze ili ljubičasti '' smokey eye ''.  

 

Druga nijansa ( Dreamtime ) je sedef završnice, prava vanila boja. Volim da je koristim kao hajlajt ispod obrve i u uglu očiju.  

 

Treća nijansa( Early Black ) je sedefasta svetlo ljubičasta senka sa hladnim podtonom, takođe volim da je stavljam u pregib, ali i na pokretnom delu kapka.  

 

Četvrta nijansa ( Dawn ) je metalik završnice, zlatna senka sa puno roze podtona u sebi. Vrlo je jedinstvena, jedna mi je od omiljenih u paleti. Volim da je stavim preko celog kapka kada žurim, uz malo bronzera u pregibu oka. Jednostavno, a izgleda kao da sam se puno potrudila oko šminke tog dana.  

 

treca slika

 

Peta nijansa ( Nightfall ) je takođe sedefasta senka, braon sa toplim podtonom. Obožavam da je koristim kada radim neku svedeniju šminku.  

 

Šesta nijansa ( Honeymoon ) je takođe metalik, prava narandžasta nijansa pune pigmentacije. Volim da je kombinujem sa prethodnom nijansom.  

 

Sedma nijansa( Secret escape ) je isto sedefaste završnice, ljubičasta senka sa toplim podtonom. Upravo ovakve nijanse najbolje stoje osobama sa braon očima.  

 

Osma nijansa( Sundown ) je boginja cele palete! Mat završnice, senka '' cigla '' boje, kao stvorena za mene ovog leta! Dugo sam bila u potrazi za nekom ovakvom nijansom, definitivno mi je postala omiljena senka u poslednje vreme.  

 

Deveta nijansa ( Burst ) je mat, senka u nekoj boji između braon i narandžaste, puna toplih tonova.   

 

Deseta nijansa ( Blaze ) je metalik, senka u boji između crvene i narandžaste. Volim da je kombinujem sa osmom i devetom nijansom. Smatram da ovakve crvene nijanse najbolje stoje osobama sa zelenim očima.  

 

Jedanaesta nijansa ( Lovers ) je crna senka, puna sitnih srebrnih šljokica. Odlična mi je kada radim neku malo intenzivniju šminku. Dvanaesta senka ( Gloaming ) je takođe metalik, senka u boji bakra. Koristim je uglavnom kada radim večernju šminku i lepo stoji u kombinaciji sa šestom nijansom.        

 

Moji krajnji utisci o paleti:  Što se tiče ove palete, imam samo pozitivne utiske da vam prenesem. Od kako sam je dobila, ne počinjem svoje šminkanje bez nje! Praktična je, boje su divne i nosive, sadrži ogledalo i četkicu, boje su odlično pigmentovane i nadogradive ukoliko vam je to potrebno, i ne morate je koristiti isključivo u toku leta, već je prilagodite svojim potrebama.   Možete je kupiti u svim Lilly i DM drogerijama, ili je poručiti direktno sa Aurinog sajtaOVDE.  

Kakve boje vi volite na očima u toku leta, koja paleta je vaš izbor?