Primetile ste da se u poslednje vreme dosta pažnje posvećuje obrvama. Mnoge devojke preteruju u naglašavanju istih, ne shvatajući da one igraju jednu od vodećih uloga na našem licu. Puno je načina da dođete do savršenih obrva. Pre svega, ukoliko prvi put čupate obrve, moj je savet da odradi kozmetičarka svoj posao. Govorim iz iskustva.

 

Prvi put mi je sestra čupala obrve i bilo je odlično ali je jako teško da sada postignem željeni oblik obrva jer na nekim mestima gde godinama čupam obrve, ne rastu dlačice više. Nikako da isprobam da situaciju sredim Ricinusovim uljem. Da li ste ga koristile u te svrhe?


Paletica o kojoj danas pišem me je zainteresovala zbog voska. Pre nje sam koristila olovku iz istoimene kompanije. Ne znam šta mi tačno ne odgovara kod nje, ali predočiću vam situaciju. Prilikom nanošenja, senka se drobi, troši, tako da mi pada na lice. Da li je u pitanju četkica ili moram iz više puta da je nanosim, ne znam. Zaista bi mi trebalo puno vremena da izdvojim da bi obrve bile baš osenčene podjednako.

 

 

 

 

Četkica mi je baš brzo propala. Nekako su dlačice na sve strane, tako da ne mogu baš da nanesem podjednako. Što se voska tiče, zaista pomaže ukoliko obrve ne skraćujete, pa imate problema da budu uredne.

 

 

 

 
 
 
 
Definitivno se vraćam olovci za obrve, koja mi je daleko lakša za korišćenje a rezultati bolji. Iskoristiću paletu do kraja. Vosak sigurno. Ovo je prvi proizvod iz Avon kozmetike da mi prosto nije odgovarao. Tako da ne preporučujem da ga uzimate ukoliko baš niste vešti u senčenju obrva, početnici ste ili ukoliko imate tanje obrve koje bi nakon nanošenja ovog proizvoda po meni delovale neuredno.
 
Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.