Danas Vam pišem o četkicama koje sam dobila. Primetila sam vaše interesovanje, pa sam rešila da vam konačno ispišem da li sam zadovoljna, kako se ponašaju pri pranju i slično .

 

Našle su se na Listi želja, napisala sam vam, odnosno slikala, kako izgledaju uživo. Nisam do sada pisala utiske jer sam želela da ih baš baš koristim kako bih vam mogla preneti stanje kakvo jeste :) .

Privukao me je set jer je izuzetno povoljan, a sadrži sve što vam je neophodno za savršen makeup. Čak 20 četkica se nalazi unutra i jedan sunđerčić za tečni puder. 

 

 

set1

 

Što se tiče sunđera, to je jedino što mi nikako nije odgovaralo u ovom setu. Sunđer je jako tvrd i bukvalno raznosi puder samo, lice ne upija proizvod, nisam čak uspela ni da ga operem, tako da je završio u kanti. Teška srca, priznajem. Zaista nema razloga da ga zadržim jer ne služi. 

Što se tiče samih četkica, ja sam oduševljena. Prane su, koriste se svakog dana. Jako su mekane i vrlo se lako peru. Za cenu koja je naznačena na sajtu, zaista oduševljavaju. Uopšte se nisam pokajala što sam ih odabrala. Na sajtu imate u različitim bojama ovaj set, ne morate baš ovu da odaberete. Meni su baš ove privukle pažnju. 

 

set2

Iskreno, prijatno su me iznenadile. Nisam očekivala da će mi odgovarati i da će izdržati skoro svakodnevna pranja, pojedine. Obzirom da ne koristim baš sve svakog dana. Preporučujem da pogledate ponudu na njihovom sajtu i odaberete one u vama omiljenoj boji. Sigurna sam da ćete biti oduševljene. 

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.