Danas vam pišem o sunđeru koji je postao izuzetno popularan. Mnogi brendovi uveliko izbacuju svoju liniju čudesnih sunđerčića. Prvi put se susrećem sa njim, pa krenuh od Avon brenda, jer mi je nešto povoljnija varijanta. Verujem da ste već dosta čule ili pročitale o njemu. Ukoliko niste do sada koristile ovu lopticu, mislim da bi trebale da pročitate post :) . 

 

Kada sam ga otvorila bio je bez ogrebotina, ma nema ni tačkice oštećenja, prosto da vam bude žao da počnete da ga koristite. Ubrzo, postao je moj omiljeni alat za nanošenje pudera. 

 

avon2

 

 

Čuda čini! Znate i same da sam vas pitala da li ga nakvasite pre korišćenja, ili ga koristite suvog. Dobila sam savet da ga nakvasim, kako ne bi upio previše pudera.

 

Tako sam i činila. Na lice sam u tačkicama nanosila puder koje bih utapkala lopticom (vlažnom) . Sam finiš izgleda savršeno. Čak neki puderi koji su mi se činili da loše prekrivaju nesavršenstva na koži, odjednom postadoše omiljeni. Sve se to lepo sjedini, ublenda. Mislim da je ovaj sunđer vredan svakog dinara. Iako se nisam nadala previše, nisam očekivala baš ovakve rezultate, jer je cena jako niska za ovako kvalitetan proizvod, Avon me je i ovoga puta oduševio.

 

Kako se koristi:

  1. Nanesi puder na lice na nekoliko mesta
  2. Ujednačeno razmaži puder po licu blagim pokretima
  3. Koristi različite strane sunđera za različite delove lica

E onda, desilo se nešto zbog čega je moj sunđerčić promenio celokupan izgled. Prvi put sam ga koristila pred polazak na fakultet. Nisam razmišljala o tome da bih trebala nakon toga odmah da ga operem. Ostavila sam ga tako, umazanog. Kada sam čistila četkice nakon dva dana, pokušala sam da skinem fleke od pudera sa ovog sunđerčića, ali bezuspešno. Tragovi pudera su ostali. Sunđer više nije bio onako lepe, pink boje, već neka žućkasta, braonkasta.

 

avon4

Mislim da ćete na ovoj slici da vidite te boje. Koliko vidim, prvi sunđerčić je osuđen na kantu. Osetljivu kožu lica imam i zaista ne želim da mislim o tome koliko se svega nakupilo u njemu jer ga nisam oprala istog trenutka. Znači, ukoliko želite da duže vreme zadržite što bolji izgled vašeg sunđera, obavezno ga očistite sredstvima za umivanje, sapunima odmah nakon prvog korišćenja, inače će se desiti upravo ovo što se meni desilo, što se završava kantom za smeće i kupovinom novog.   

                             

 
Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.