Godinama unazad se trudim da dovedem liniju ajlajnera do savršenstva. Kada kažem ,,godinama” zvuči kao jak dug period, ali zaista i jeste. Uzmimo u obzir da se nisam svakodnevno šminkala, provodila sate ispred ogledala kako bih naučila, već je bilo spontano, onako u hodu što bi se reklo.

 

Jako čudno sebi izgledam ukoliko ne stavim ajlajner. U početku sam se služila krejonima ili kreonima, kako ko kaže. To mi je jako puno pomoglo tokom puberteta, kada sam se upoznala sa makeup-om. Tako da je moja preporuka da krenete od toga ili jednostavno kupite neki ajlajner poput ovog o kom vam pišem danas, kao flomaster. Radi se o Mark tečnom ajlajneru kompanije Avon.

 

Šta kaže proizvođač?

Avon Mark Mega Effects tečni ajlajner

 

Ko kaže da ne možeš? Oslobodi svoju kreativnost i napravi umetničko delo na svojim kapcima uz precizni Avon Mark Mega Effects tečni ajlajner!

  • smela definicija oka u samo jednom nanošenju
  • moguće kreiranje različitih stilova
  • lak i koristi se bez muke

Kako deluje:

Zahvaljujući zakošenom vrhu, nudi mogućnost kreiranja različitih stilova. Ajlajner crta intenzivno crne linije i donosi dramatičan efekat tvom izgledu. Savršeno prijanja na kapak i lako se nanosi.

 

Kako se koristi:

Tečni lajner sa zakošenim vrhom za tanke i debele linije.

 

 mark1

 

Odličan je u početku. Savršena, crna linija, precizna da preciznija ne može biti. Dva kraja ima, odnosno vrh samog proizvoda je namenjen i za tanje i deblje povlačenje linije. Međutim…ono što je mene užasavalo jeste to što se ocrta na kapku nakon par sati. Preslika se linija na kapku, te izgledate neuredno. Lako je ukoliko niste nanele senku, samo prebrišete, ali ukoliko radite celokupan makeup, nikako ne preporučujem.

Sam vrh ajlajnera obećava da ćete liniju odraditi kao pravi profesionalac i hoćete…u to budite uverene, ali ne preporučuje senku i pripremite se za popravljanje tako što ćete brisati liniju na kapku. Uz to, senka ume da se nakupi na samom vrhu i kada povlačite liniju, dobićete je nešto svetliju od crne ili isprekidanu.

 

vrh111

 

Druga stvar…vrlo brzo se suši i gubi boju. Hoću reći da sam ga nanela neka bude desetak puta i boja nije ista. Postaje bledunjava ili se suši sa jedne strane, a sa druge ne. Svakako kada povučete liniju to više neće biti jasna, a ni precizna linija. Razlog je jednostavan, moraćete jače da pristiskate, da nalazite odgovarajući ugao gde sadržaj još nije sasušen. Samim tim je nemoguće da budete zadovoljni look-om.

 IMG 20170923 104939

 

Proizvod nije skup, cena mu je 380 dinara trenutno, ali…mislim da za taj novac možete kupiti kvalitetniji, dugotrajniji, pa i da dodate još malo novca, nije strašno. Izuzmimo koliko dugo možete da ga koristite, ali da li zaista želite ajlajner precrtan na kapku?

 

Zanimaju me vaši utisci? Da li ste za flomaster ajlajnere? Kakva su vaša iskustva sa ovim proizvodom? 

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.