Nikad dosta četkica, zar ne? Imam prilično iskustva u kupovini četkica online, kako dobrih, tako i loših. Nisu svi setovi bili kvalitetni, jasno sam i prikazala sliku. Sama fotografija je bila toliko realna da nije moglo, a da se ne primeti da su dlačice u užasnom stanju. Jedno pranje i nema ih više, a da ne pričamo o rezultatima nakon apliciranja proizvoda.

 

Danas vam predstavljam jedan izuzetno kvalitetan set. Ovo je osnovni set koji mora imati svaka devojka. Tu su sve četkice koje su vam neophodne. Pri dnu teksta ostaviću i linkove ništa manje kvalitetnih, te možete da izaberete odgovarajuće.

 

Omiljena boja u poslednje vreme, u kombinaciji sa zlatnom (rose gold) . Savršen izgled, to mi je privuklo pažnju. Iskreno nisam ljubitelj oniš šarenih koje se provlače na internetu. Volim ovako neku nežniju boju. Drške su mat, bojim se jedino da ne krenu da se ljušte nakon nekog vremena.

 

IMG 20170925 144825

 

Jako, jako su mekane. Ne linjaju se, ne kidaju, a odlično nanose proizvod. Prane su i nisam primetila da su negde oštećene. Oduševljena sam. Ima ih 8, kao što vidite. Za rumenilo, puder, nanošenje senke, senčenje obrva, hajlajter…Jako su dobro ocenjene na sajtu. Ne sumnjam da će me služiti dugo. Dizajn je savršen, ako mene pitate  . Baš baš mi se dopadaju! 

 

Da li se vama dopadaju? Da li trošite puno novca na četkice?

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.