Do sada ste verovatno primetile da sam ljubitelj ajlajnera. Relativno skoro sam pisala o Avon ajlajneru, ukoliko ste propustile taj tekst (Mark Mega Effects tečni ajlajner). Preporučujem da pročitate prvo taj kako bi primetile razliku, obzirom da se radi o istoj ili sličnoj ceni. 

 

Do sada nisam koristila ovu vrstu tečnog ajlajnera. Bojala sam se da ću biti nespretna u korišćenju, obzirom da se radi o tankom aplikatoru. Zaista je potrebno puno strpljenja kako bi linija bila precizna. 

 

 

IMG 20171001 142436 min

 

Birala sam u crnoj boji, nikada ranije nisam probala u nekoj drugoj. Da li ste vi? U ponudi je i vodootporni, ali ni ovom ništa ne fali. Intenzivna crna, brzo sušenje i bez preslikavanja na kapku. Evo šta kaže proizvođač: 

 

Tekstura visoke pokrivenosti sa posebnim naglaskom na dugotrajnost. S hibridnim, silikonskim aplikatorom, ajlajner se može naneti samo jednim potezom.

 

IMG 20171001 142506

 

U potpunosti se slažem sa proizvođačem. Lako se nanosi, čak i ja koja nemam iskustva sa ovakvim aplikatorom bez problema nanosim proizvod. Crna boja, bez grudvica, prilično sjajna i dugotrajna. Nema preslikavanja, a skidanje je brzo i jednostavno, bez preteranog razmazivanja. 

 

 

IMG 20171001 142530

 

Preporučujem svim devojkama da isprobaju. Videćete razliku u odnosu na Mark o kom sam već pisala gore. Kakav vi ajlajner koristite? Koje su vaše metode do precizne linije? 

 

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.