U ovom tekstu neću govoriti o značaju pravilnog oblika obrva jer ste do sada sigurno pročitale pregršt tekstova i tutorijala kako do željenog izgleda, u skladu sa oblikom lica. Ovaj tekst je namenjen devojkama koje žele da istaknu, oblikuju i uokvire svoje obrve i time stave akcenat na potpuno prirodan izgled, bez onog veštačkog finiša koji je sve češći usled korišćenja raznih olovki u boji koja nam nije odgovarajuća ili iscrtavanja, a ne senčenja. Obrve mogu ulepšati vaše lice ukoliko ih lepo stilizujete, ali možete postići i onaj neželjeni efekat. 

 

Za moje obrve birala sam gel kozmetike Ingrid. Jako je dobro ocenjen od strane mnogih blogerki. Dopada mi se jer istovremeno i fiskira i stilizuje, bojeći ih. Boja nije tako jaka da bi delovale izveštačeno, već se radi o efektu senčenja. Kremaste je teksture, osećate blago hlađenje dok nanosite proizvod, a suši se nakon nekoliko sekundi, ostavljajući blagu boju za sobom. 

 

ingridgelzaobrve 

Nemojte se obazirati na boju koju vidite na kutiji, nije to ta. U početku sam se i ja bojala, kada sam već naručila, da li će mi odgovarati boja jer mi je na bočici delovala pretamno. Ne brinite, sledi i slika gde ćete videti nijansu. Aplikator je u obliku kraće četkice uz pomoć koje ujedno i začešljate obrve i bojite, što je sjajno. Dostupna je i tamnija nijansa, za brinete i crnokose. Uzela sam svetliju braon, za riđokose i plavuše jer sam bila riđokosa, sada sam crnokosa i i dalje mi super stoji ova nijansa. Imam svetao ten, pa se bojim da bi mi tamnija braon nekako bila izveštačena. Ova mi je baš prirodnija. 

 

aplikatoringridobrve 

I za kraj možete pogledati nijansu ove svetle braon boje. 

 

nijansazaobrve 

 

Više na linku->klik

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.