Koliko je važno odabrati odgovarajuću podlogu za šminku, nijansu pudera, toliko je važno i setovati kremaste proizvode, kako bi šminka bila dugotrajna i stopila se u potpunosti sa vašim tenom. Nemojte nikako zanemariti ovaj korak, pogotovo ukoliko imate mešovitu ili masnu kožu. U nastavku nešto više o Ingrid transparentnom puderu

 

U pubertetu sam počela svoju avanturu potrage za odgovarajćim proizvodima za šminkanje. U to vreme nisam imala pojma šta je hajlajter i bronzer. Mislim da je mnogo bolje tako, ne preporučujem devojkama da u tom periodu štete licu jačim proizvodima. Dođe i vaše vreme. 

 

Za mene su puderi za setovanje pravo otkriće. Nisam ih koristila ranije, smatrala sam da je sasvim dovoljno naći odgovarajući puder, namenjen mojoj mešovitoj koži i tu sam završila sa licem. Međutim, shvatila sam koliko sam sigurnija uz pudere koji sve to lepo setuju, pogotovo kada naiđete na neki kao što je ovaj brenda Ingrid, koji je dovoljno naneti jednom. Verujte mi lice se ne usija nekoliko sati. Mirna sam! :) Uz to nema potrebe da radim bilo kakve prepravke tečnog pudera jer moja šminka ne mrda kada setujem sve ovim, transparentnim. Ukoliko vam se i dogodi nezgoda pa se negde prosija, uvek možete vrlo malo proizvoda naneti četkom i problem je rešen.

 

setovanjepudera

 

Kao što vidite prilično je praškast proizvod, tako da ja obavezno odstranim višak sa četke (dunem) :D . Prelep finiš i mekana koža. Odlično setuje, kao što sam i rekla. U nekoliko poteza do matirane kože. Možete nanositi na kritične delove ili na celo lice. Ja setujem celo lice, iako mi je koža mešovita (masna T zona) . Predivnog je mirisa.

 

bejking

 

Reč proizvođača: 

  • Idealan za bejking (baking) tehniku setovanja makeup-a
  • Transparentni puder INGRID Long-Lasting Matt Effect je profesionalni, ultralagani prah na bazi pirinča
  • Poseduje dugotrajna matirajuća svojstva
  • Upija višak sebuma, što čini kožu lica svilenkasto glatkom, bez neželjenog sjaja i po nekoliko sati
  • Njegova transparentna formula ne čini ga teškim na licu
  • Savršeno se prilagođava tonu kože
  • Preporučljiv je svim tipovima kože, naročito za kombinovanu, masnu i kožu sklonu aknama
  • Preporučuje se i za profesionalnu upotrebu

  

Obavezno ga probajte ukoliko još uvek niste. Možete ga naručiti ->klik

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.