Polako, ali sigurno hajlajter se ušunjao u moj neseser. Ranije sam volela isključivo onaj rozikasti sjaj rumenila i na tome se završavala moja make up rutina, međutim ovaj hajlajter me je ubedio da je neophodan gotovo svakoj devojci. Nije potreban samo onim koje vole nešto svedeniji sjaj, ne tako upadljiv i vidljiv.

 

U početku sam ga koristila samo za večernje varijante jer je pod bljeskom svetla još intenzivniji, a onda sam počela i u dnevnoj varijanti. Jednostavno OBOŽAVAM. Ima jako specifičnu boju, nešto nalik lila boji, sa sitnim česticama plave boje. Presijava se prilično. Odličan će biti i tokom zimskih dana, baš zbog ove specifične boje koja me vezuje za zimu. Podseća me na Labello Pearly Shine koje obožavam. 

 

hajlajter

 

Praktičan hajlajter u stiku pruža obrazima holografski završetak zahvaljujući pigmentima koji reflektuju svetlost. 

 

 

beunicorn

 

Kakav hajlajter vi volite? :) 

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.