Ajlajner i crveni ruž, to sam ja. Smatram da je to najbolja kombinacija ukoliko želite da istaknete ženstvenost, budte primećene i osećaj je kao da hodate crvenim tepihom. Gotovo je nemoguće da ne utiče na vas, vaše samopouzdanje. 

 

Odmah da nagovestim, nisam ljubitelj ajlajnera poput ovog- flomaster. Ovo nema veze sa brendom, već sa samim finalnim izdanjem. Zašto? Retko koji flomaster ostavlja tamnu crnu boju koju ja volim. Odličan je ukoliko želite da ga koristite u toku dana, za neki svedeniji look. 

 

 

lajnercatrice

 

Zbog preciznosti predlažem da ga koriste devojke koje su u početnoj fazi. Sigurno će vam biti dosta lakše i sama sam se njime služila tokom prvih godina korišćenja šminke. O sličnom sam već pisala, samo što je reč o Avon proizvodu i to ->klik

 

Catrice mi se više dopada jer je vrh fleksibilan i jako lepo se oslanja na deo preko kog prelazite, dok je Avon-ov krut. Oba su podjednako dobra što se tiče boje i postojanosti. 

 

Drugi savršeni način da iskoristite maksimalno ovaj proizvod jeste da precizno iscrtate liniju preko koje ćete kasnije preći crnim ajlajnerom, predlažem Essence: Superlast alajner.

 

Kakve vi ajlanere koristite? :) 

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.