Najteže mi pada da napišem uvodnu reč kada govorim o proizvodu u koji sam se zaljubila! :) Mat usne su već neko vreme aktuelne, mada nam se sjajevi sve više primiču neseserima, raznorazne metalik boje...ovaj tečni ruž nikako ne smeti izbeći. 

 

Predivna jesenja boja, odlična i u zimskom periodu. Glamurozne usne, meni gotovo uvek deluju punije nego inače. Ma prave za poljupce. Uz sve to saaaaavršeno miriše, čak i kada skinete sa usana miris se zadrži. 

 

 

elixirmatte

 

 

Sjajan aplikator (sunđerast) omogućava precizno nanošenje, sam finiš je odličan čak i bez olovke. Ukoliko imate suve, ispucale usne, obavezno malo pre nanošenja stavite balzam za usne, sačekajte neki minut da usne upiju pa tek onda mat ruž. Mat karmini sjajno pristaju negovanim usnama, dok kod ispucalih ističu problem koji ne želite da bude primećen. Jasno je da u toku zime i u jesenjem periodu usne budu ispucale od vetra i hladnoće, ali to nije nešto što ne možete rešiti adekvatnim balzamom za usne. 

 

aplikator elixir

 

 

Šljokice po usnama ga čine još divnijim i to je tako primetno, na svetlosti se usne presijavaju, pravi glamur. Nisam primetila da mi isušuje, nisam imala problema sa tim, kažem razlog je taj što redovno mažem usne labelom. To preporučujem svim devojkama. Boja je fantastična, ravnomerno nanošenje, precizan aplikator, skida se ravnomerno, a traje i dok jedete i pijete :D . Pa šta želite više od toga? 

 

Koji efekat pruža?

  • Sada usne imaju neodoljiv mat finiš i deluju punije
  • Naglašene su i neverovatno meke
  • Iznenađujuće je izdržljiv i lagan na usnama, pa ćete sigurno obožavati da ga nosite.

 

Moja nijansa je 332 Mistic Orange. Evo i linka gde možete naručiti (klik). Ukoliko vam se ne dopada ova nijansa, bez brige, ima još 11 dostupnih. 

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.