Ukoliko i vi želite atraktivno našminkane mat usne u vašoj omiljenoj, intenzivnoj nijansi, dugotrajni mat ruž INGRID Wonder Matt je savršen za vas.

 

Često mat ruževi imaju sposobnost da isušuju usne i nakon nekog vremena umeju da se uvuku u linijice, posebno kada je reč o suvim, ispucalim usnama. Negujem usne redovno, to sam naglasila više puta, posebno u ovom vremenskom periodu, kada su nam usne sklone pucanju usled hladnoće. Ingrid ruž je savršen jer poseduje bogatu formulu obogaćenu uljem makadamije koja štiti i hidrira vaše usne, čineći ih lepim, mekim i elastičnim.

 

ingrid cosmeticsruž

 

Predivno i luksuzno pakovanje svrstava ga među moje omiljene karmine. Rotirajući deo je prozirne boje, dok je poklopac mat crne. Jako mi se dopada ovakvo pakovanje, jer boju već možete da uočite ne skidajući poklopac, tako da je sjajno kada imate brdo boja, kao što to imam ja :D . 

 

nijansamatingridruž

 

Lako se nanosi, ravnomerno ostavlja boju, a finiš na usnama je savršen. Punije i mekane usne. Preporučujem svim devojkama koje vole mat ruževe, a boje se onih koje isušuju usne, ukoliko se pak bojite da će do toga doći svakako, evo šta nam preporučuju: Ako želite da vaše usne budu još lepše, prvo na njih nanesite malu količinu hidratantne kreme. Sačekajte nekoliko sekundi, uklonite je maramicom, pa stavite na usne mat ruž INGRID Wonder Matt.

 

Moj je u nijansi 310. Možete ga naručiti ->klik

 

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.