Lash & brow gel maskara doteruje vaše obrve kao i vaše trepavice, tako da i jedne i druge imaju savršen oblik. 

 

Ne tako davno, pisala sam vam o proizvodu nešto sličnom ovom, razlika je u tome što taj proizvod sadrži boju, tako da ga ja koristim kada sam našminkana.Ukoliko ste propustile taj tekst, obavezno pogledajte->klik

 

Što se tiče ovog proizvoda, ništa manje nisam oduševljena. Radi se o prozirnom gelu koji će stilizovati vaše obrve i trepavice. Iako je oftamološki ispitan, nisam ga koristila i za trepavice. Ukoliko je neko od vas, slobodno pišite, baš me zanimaju vaša iskustva. Što se tiče obrva, oduševljena sam kako radi svoj posao. 

 

essencegelmaskara

 

Potpuno je proziran, ja sam ga koristila i preko olovke, iz tog razloga je gel zamućen. Možete da ga koristite i tako, a i kada ne želite šminku, već da vaše obrve začešljate. U formi je gela, kada nanesete, fiksira obrve i nikako neće mrdati sve dok ga ne skinete.

 

četkicazaobrve

 

Četkica je odlična. Sitne i guste dlačice omogućiće lakše nanošenje jednim potezom. Koristim ga svakodnevno. Sjajan proizvod, jako povoljan i neophodan svim devojkama. 

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.