Ukoliko niste ljubitelj veštačkih trepavica, kao što nisam ni ja, sigurno ste u potrazi za ovakvim maskarama. Maskara koja će omogućiti maksimalan volumen, intenzivnu crnu boju i zavodljiv pogled. Da li je ova maskara baš za vas, čitate u nastavku. 

 

Pored ove maskare o kojoj pišemo, isprobala sam i drugu iz iste linije, koja nije vodootporna - ESSENCE INSTANT VOLUME BOOST MASKARA SMUDGE-PROOF I INTENSE BLACK . Ove maskare koristim da pojačam efekat prve koja mi fantastično uvije trepavice, o kojoj ću vam pisati u narednom periodu. Nikako mi se ne dopadaju ove kada ih koristim samostalno, a na neki način gledam da ih iskoristim.

 

Reč proizvođača: Intenzivna crna maskara omogućava maksimalan volumen trepavica zahvaljujući četkici za volumen.

 

essencemaskara2

 

Ono što mi se ne dopada jeste osećaj teških trepavica, lepljenje trepavica i to što umeju da se grudvaju i padnu na lice. Tako da, ukoliko ih i koristite, nemojte je nanositi nakon što ste odradile ten. Jako se teško skidaju, pogotovo ova vodootporna, a meni su oči osetljive, tako da mi i to smeta. Gotovo se nikad ne probudim bez tragova maskare na licu. Vodootporna maskara nije dostupna, koliko sam upućena, ali ova druga jeste i cena joj je 420 dinara. klik

 

Jako me interesuje vaše mišljenje o njoj, da li ste je koristile i da li ste zadovoljne jer ne volim tek tako da odbacim proizvod. Moje trepavice jesu duge, ali retke. Kakvo je vaše iskustvo sa njom? 

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
U balskoj haljini hodam današnjicom. Neprilagodjena, gradim svoj svet.