Nećemo danas učiti za ispit, već se upoznajemo sa savršenim proizvodom za senčenje obrva. Sigurna sam da vas hvata jeza od ove stvarčice, asocira na učenje, a sama pomisao da se njome služimo kako bi pojačale ono važno ne deluje baš kao sjajna stvar kada su obrve u pitanju. Zašto? Moja prva pomisao bila je da ću šetati one veštačke obrve, potpuno neprirodne. Prevarila sam se. U nastavku više o ovom proizvodu i zašto vam je baš on neophodan.

 

Nećemo o tome koliko oblik obrva menja celokupnu sliku makeup-a. Do sada ste to čule milion puta. Ukoliko želite potpuno prirodan izgled obrva, brz straha da ćete preterati, ovaj proizvod je savršen za vas. Koristim ga u toku dana, za večernju varijantu vam je već potreban nešto jači proizvod. U nekom od sledećih postova napisaću na koji način ja oblikujem obrve, odnosno trik koji mi je pomogao da na brži način dođem do željenog finiša i to bez greške.

 

 

 

essencebrowmakeup

 

 

Aplikator je u potpunosti isti kao kod markera kojim se služimo za učenje. Odličan je i kao osnova preko koje ćete naneti nešto jaču boju u večernjoj varijanti.

 

 

 

essencebojamarker

 

 

 

 Moj marker je u nijansi 20 brownie. Pored ove, postoji i u broju 10 blondie. Uskoro očekujte post gde ću vam otkriti par trikova, a do tada pogledajte sjajan video jedne youtube-rke. 

 

 

 

 

 

 

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
U balskoj haljini hodam današnjicom. Neprilagodjena, gradim svoj svet.