Znate onaj osećaj kada je nešto na sniženju, a pritom izgleda preslatko? Nije vam neophodno jer ne znate više gde ćete silnu šminku da smestite, ali je neodoljivo jer je tako slatko? Proizvod koji je namenjen i za lice i za oči, odličan kada putujete, kako ne bi vukle i hajlajter i senke. Dodajmo na to cenu od 120, 130 RSD. Kakva bi vam bila očekivanja gledajući samo cenu? Skoro i da ne pomišljate da ćete ostati bez daha kada nanesete, ali varate se :) . Paletica me je u potpunosti osvojila.

 

 

Izuzmimo slatko pakovanje, još uvek nisam videla niti jedan proizvod brenda Essence da nije preslatko, ali kvalitet mi se jako dopada. Videćete već na fotografijama ispod kako to sve lepo izgleda, kako sija. Za ljubiteljke visokog sjaja i tokom sunčanih dana, fantastičan proizvod. 

 

Dve "eye & face"  palete u cool kutijici su pravi multi-talenti: "rain or shine" verzija nadahnuta je holografskim pastelnim nijansama dok paleta "superpower!" ujedinjuje svetle i šarene nijase. 

 

 

 

lhpaletaessence

 

 

 

Kada zagrebete paleticu, boje deluju masnije, ali kada se nanose nije baš tako, samo tako izgleda. Moj je predlog da budete oprezne ukoliko ne želite proizvod svuda po licu jer se prilično trusi, ali meni to nikako ne smeta jer zaista ume lepo da izgleda kada su šljokice svuda. Odlična paleta kojom možete da se igrate u toku dana, a i da naglasite look u toku večeri.

 

 

bojeessencepalete

 

 

 

 

 

Da li ste probale ovaj proizvod? 

 

 

 

 
Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
U balskoj haljini hodam današnjicom. Neprilagodjena, gradim svoj svet.