Za danas sam vam pripremila post koji je namenjen onim devojkama koje vole crvenu boju kose, koje bi da se farbaju u istu. Pišem vam o svom iskustvu, tako da se nadam da će vam pomoći ovih nekoliko informacija koje ću sa vama da podelim.

 

Ranije sam bila crvenokosa. Ne znam šta je presudilo da se ofrabam u tu boju, ali zaista me je privlačila. Nikad nisam volela onu žar crvenu, više onu tamniju, poput trule višnje. Kada je kosa u pitanju, volim da eksperimentišem.

 

 

 

 

 

 

 

Koristila sam Syoss farbu. Nikad mi kosa nije bila žar crvena, iako ovde pokazuje upravo tu. Farbala sam se dve godine u ovu boju. Imam tu sreću da moja kosa obožava farbu. Retko koja mi ne odgovara. Syoss farba je moju kosu činila mekom i sjajnom. Delovala je baš zdravo, iako sam je farbala na mesec dana. Odjednom, rešila sam da je menjam.

 

 

U tom momentu je nastao haos. Prvo, želela sam promenu istog momenta. Mislila sam da ću, čim se ofarbam da se otarasim crvene boje, ali ne. Koju god da sam farbu uzela, nakon nekog vremena mi se nazirala ta crvena boja. Ima sigurno dve godine kako pokušavam da je se rešim, ali nema teorije.  Kosu sam skratila iznad ramena, a bila mi je do sredine leđa, baš iz razloga da ubrzam proces. Međutim, ne uspevam i dalje. Od polovine kose, pa do kraja, na suncu se primećuje crvena. 

 

Zašto vam ovo pišem? Ukoliko se dvoumite da li da se farbate u ovu boju, budite spremne na to da ćete je se jako teško rešiti. Možda je to slučaj samo kod mene. Ne znam šta je u pitanju. Svakako, volela bih da ovaj post pročita i neka od vas koje ste bile crvenokose i uspešno se rešile te boje za kratko vreme. Baš me zanima način na koji ste to postigle. Pitala sam i frizerku šta da radim, pominjala mi je one farbe nešto jeftinije Free Limix i hidrogen 6%. Trenutno koristim tu farbu, uspevam da razliku između gornjeg dela kose i donjeg svedem na minimum manje od mesec dana, ali opet ista situacija. Baš me zanimaju vaša iskustva sa crvenom bojom. Jedva čekam da čujem.

 

 
Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
U balskoj haljini hodam današnjicom. Neprilagodjena, gradim svoj svet.