Odavno nisam pisala o tome kako ja negujem kosu jer se duže vreme nije ni menjao sastav preparata koji je prijao mojoj kosi. Ukoliko ste propustile taj post, možda možete naći nešto korisno tamo, kao što je moj savet koji se u salonima naplaćuje kao tretman, a vi to možete kod kuće. 

 

Ovoga puta pišem o Keune proizvodima koje koristim ->Šampon i regenerator. Sam dizajn pakovanja govori i više nego dovoljno, zaista drugačiji, jedinstven. Po meni, šampon liči na CD :) . Sve u sivo-beloj boji. Jako je primetno kada perem kosu ovim šamponom jer je savršen, daje joj predivan sjaj i volumen. Ne masti kosu, iako koristim i regenerator.  

 

 

 

omiljeno1     

 

Čak i kada se dogodi da žurim negde i ne stignem da stavim regenerator, već koristim samo šampon, kosa bude divna. Moja kosa ove proizvode obožava. Esencijalni minerali i Silsoft tehnologija čine kosu lakom za oblikovanje.   Regenerator za kosu koja se teško kontroliše. Nanosim ga kao i sve regeneratore, na mokru i čistu kosu. Sačekam da deluje tri minuta, a zatim isperem.        

 

 

omkeun2

 

Savršeno pakovanje i jako kvalitetna kozmetika koja će čudo učiniti od vaše kose :) . Nećete verovati koliko će biti bujna, sjajna i mekana i laka za oblikovanje.  Sigurno ću koristiti često, i kada potrošim.    

Keune Studio Exclusive, Požarevačka 5, Vračar.

Kako vi negujete kosu? :) Koje proizvode koristite? :) 

           

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.