Konačno dođe trenutak da sa vama podelim mišljenje o šamponu za kojim je internet poludeo. Naime radi se o šamponu koji podstiče rast kose, sprečava opadanje i zaista preporodi kosu.  Zašto beli luk? Kako utiče na kosu? 

 

U belom luku ima dosta vitamina, pre svega vitamina A, zatim vitamina B1 i b2, vitamina C, kao i minerala poput kalcijuma, kalijuma, gvožđa, joda, selena i fosfora. Pored toga sadrži i određene aminokiseline i biljna vlakna. Odličan je za kosu jer sadrži sumpor koji poboljšava cirkulaciju kože glave, a takođe i proizvodnju kolagena koji je neophodan za rast kose. Bogat je bakrom koji pomaže da kosa postane jaka i gusta. 

 

Zaista je bilo nezgodno ,,uhvatiti'' tekst tako da bude čitko, ali evo šta kaže proizvođač:  Šampon za kosu sa ekstraktom belog luka i keratinom jača kosu, reguliše lučenje sebuma i uklanja perut. Lekoviti sastojci belog luka prodiru u koren dlake, te uz revitalizaciju sprečavaju opadanje kose. Glavni sastojak belog luka je alicin koji poseduje čudesno antibakterijsko, antigljivično, antivirusno, antiparazitsko i antioksiodaciono delovanje. Za sve tipove kose.

 

b6f3b9d1 f3f9 4a01 8a0a 7f7e37d658c8

 

Šampon mi se baš dopao. Već nakon prvog korišćenja primetila sam razliku pre i posle. Kosa je izuzetno mekana i prijatna na dodir, laka za oblikovanje. Nemam problema sa opadanjem kose, ali ima sestra, ona je oduševljena njim. Boca je pri samom kraju, tako da ćemo opet da naručimo. Miris uopšte nije jak, kao što sam očekivala. Čak i ne osećam miris luka. 

 

6bde9592 a6c9 446f 9a92 e20e566e3b97

Koristila sam ga samostalno, pored njega postoji i maska sa istim sastavom. Meni nije bila neophodna jer, kao što rekoh, nemam problem sa opadanjem. Prvenstveno me je privukla njegova moć oporavka kose. Preporučujem ga svim devojkama koje kosu tretiraju nekim tretmanima ili je peglaju, feniraju. Bićete oduševljene rezultatima. Kao i devojkama koje imaju problem sa opadanjam kose. 

 

 

 

Šampon možete naručiti ---> klik

Da li ste koristile ovaj šampon ili neki drugi sa istim sastavom? Utisci? 

 

                                               

 

 
Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
U balskoj haljini hodam današnjicom. Neprilagodjena, gradim svoj svet.