Današnji post posvećujem jednom od mojih omiljenih proizvoda za negu kose. Syoss definitivno zauzima najviše prostora na mojoj polici u kupatilu. Oduševljavam se njihovim proizvodima, čak i farbama za kosu :) . Mogla bih da nabrajam gomilu isprobanih, ali to nije tema ovog posta.

 

Kada su proizvodi za negu kose u pitanju, isprobala sam veći broj. Ovo je jedan od onih koji za kratko vreme ostave odličan utisak, nakon samo nekoliko korišćenja. 

 

Syoss tretman se nalazi u bočici od 150 ml sa prskalicom. Jednim prskanjem dobijete sasvim dovoljno sadržaja za jedno korišćenje ukoliko nemate gustu kosu. Kod mene ovo nije slučaj, iako mi je kosa onako solidne bujnosti da kažem :). Volim kad god se setim da naštrckam malo na krajeve kako bih popravila stanje, a i zbog mirisa koji je fenomenalan, baš kao da ste izašle iz salona, što odlikuje sve proizvode iz Syoss linije :).

 

 

szos1

 

 

Ono što je meni jako bitno to je da ne masti kosu, već joj daje mekoću. Tekstura je vodena, lepljiva, nije uljana. Oduševićete se kako će vaša kosa reagovati na njega. Predviđen je za oštećenu kosu, suvu. Nemam takav tip kose, ali su mi krajevi suvi i pucaju pod uticajem preteranog korišćenja prese.

 

syoss2

Novi Syoss sa Keratin Primer Tehnologijom ojačava i poboljšava strukturu svake vlasi. Lagana nega za dubinsko obnavljanje. Termoaktivna formula za optimalne rezultate usled delovanja toplote. Obezbeđuje elastičnost i sjaj bez otežavanja kose. Koristiti fen za optimalne rezultate. Štititi od hladnoće.

 

Nanosim ga nakon pranja kose, naprskam na krajeve i raščešljam. Nakon toga ide sušenje, koje u ovom slučaju poboljšava efekat. 

 

Da li ste koristile ovaj proizvod? Utisci? 

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.