Šampon za suvo pranje nudi kosi dodatan dan svežine bez pranja vodom i daje kosi dodatan volumen i teksturu.

 

Ovo je drugi put da koristim šampon za suvo pranje kose, prvi put sam išla na provereno, prateći mišljenja drugih devojaka i mislim da već svi znate da je Batiste jedan od najhvaljenijih šampona za suvo pranje, jasno je da je jako kvalitetan.

 

Mnogi brendovi su u poslednje vreme izbacili proizvod ovog tipa i smatram da je ovo jedan od najkorisnijih proizvoda kada putujete jer vam barem malo olakša nedoumicu da li da, ukoliko idete na dva-tri dana, nosite šampon (regularni) ili ne.

 

Ovaj šampon ne bi trebalo da shvatate kao zamenu za pranje kose koja je već prljava prilično, već kao način da za samo jedan dan odložite pranje, kao i da postignete veći volumen.

 

Ovaj šampon mi se pokazao kao sjajan proizvod, baš ono što je meni trebalo. Ne ostavlja preterano beli trag, svakako se izgubi kada prođete četkom kroz kosu. Jako je lepog mirisa, to sam primetila i meni je to jako važno i ne ostavlja onako osećaj težine na kosi. Smatram da je za ovu cenu sjajan proizvod, mada mislim da je Batiste ipak bolji.

 

Govoreći o ovom cenovnom rangu, ovaj proizod je savršen. Možete ga naručiti-> klik , cena mu je 200 din (50ml) 

 

Kakvi su vaši utisci kada je ovaj šampon u pitanju? Ukoliko ne koristite njega, već neki drugi, pišite nam :) 

  

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
U balskoj haljini hodam današnjicom. Neprilagodjena, gradim svoj svet.